Avoimet työpaikat

Controllerin toistaiseksi voimassa oleva tehtävä, yhteiskuntatieteellinen tiedekunta / INVEST tutkimuksen lippulaiva ja tutkimuskeskus (Turun yliopisto)
Controllerin tehtävässä vastaat INVEST-lippulaivayksikön hankkeiden budjetoinnista ja raportoinnista sekä INVEST tutkimuskeskuksen budjetoinnista ja raportoinnista. Lisäksi vastaat erikseen sovittavien yksiköiden/projektien budjetoinnista ja raportoinnista. Toimit johtajien päätöksenteon, suunnittelun ja kehittämisen tukena analysoimalla ja seuraamalla yksiköiden taloutta ja tuet INVEST-yksikön johtoa budjetoinnissa ja raportoinnissa. Tehtävässä teet töitä erilaisten selvitys-, ongelmanratkaisu- ja tiedonkeruutehtävien parissa ja olet avoin myös muille erikseen sovittaville taloushallinnon tehtäville. Lue lisää ja hae 31.5.2022 (klo 23.59) mennessä.

3–6 määräaikaista erikoistutkijan tehtävää ajaksi 1.8.2022–31.7.2026 INVEST-lippulaivatutkimuskeskuksessa (Turun yliopisto)
Kaikkien tutkijoiden odotetaan tekevän sosiologian alan tutkimusta, joka linkittyy yhteen tai useampaan seuraavista lippulaivan tutkimusteemoista: Sosioekonomiset erot ja hyvinvointi, Ylisukupolviset ja perheiden sisäiset prosessit, Sosiaaliset suhteet ja sosiaaliset verkostot, Väestö ja elinkaari, Osaaminen ja oppiminen, Terveys ja biologiset prosessit. Rekrytoitavien tutkijoiden odotetaan toteuttavan teemoihin liittyvää omaa tutkimusprojektiaan, osallistuvan lippulaivan tai muiden affiliaatioprojektien tutkimussuunnitelmien mukaiseen tutkimukseen sekä hakevan tutkimukselleen ulkoista rahoitusta. Lue lisää ja hae 23.5.2022 (klo 23.59) mennessä.

 

Olethan tutustunut myös INVEST ekosysteemiin.

The cathedral of Turku and its surroundings from the air