Avoimet työpaikat

Henkilöstöasiantuntija toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, INVEST tutkimuksen lippulaiva ja tutkimuskeskus (Turun yliopisto)
Henkilöstöasiantuntija työskentelee tiiviissä yhteistyössä INVESTin johdon sekä tiedekunnan ja yliopiston muun henkilökunnan kanssa. Tehtäviin kuuluu mm. henkilöstösuunnittelua, rekrytointiprosessien toteuttamista, suorahakuun liittyviä tehtäviä sekä koordinointi- ja kehittämistehtäviä. Lue lisää ja hae 23.9.2022 (klo 23.59) mennessä.

Tutkimuskoordinaattorin määräaikainen tehtävä ajalle 1.10.2022 (tai sopimuksen mukaan) – 31.5.2023, INVEST Tutkimuksen Lippulaiva, Lastenpsykiatrian tutkimuskeskus (Turun yliopisto)
Etsimme sidosryhmäyhteistyön ja viestinnän alan moniosaajaa ja luovaa sisällöntuottajaa. Tehtävä sisältää koordinointi- ja suunnittelutehtäviä, vaikuttavuuden seurantaan liittyviä tehtäviä, sisällöntuotantoa (tekstin ja materiaalin) ja sosiaalisen median tilien ja verkkosivujen ylläpitoon sekä tapahtumajärjestelyihin liittyviä tehtäviä. Lue lisää ja hae 29.9.2022 (23.59) mennessä.

Projektipäällikön määräaikainen tehtävä ajalle 17.10.2022 (tai sopimuksen mukaan) – 30.9.2025, INVEST-tutkimuskeskus (Turun yliopisto)
Tehtävä liittyy professori Jani Erolan johtamaan Horisontti Eurooppa -hankkeeseen ”Mapping inequalities through the life course” (MapIneq). Projektipäällikön pääasiallisena tehtävänä on huolehtia projektin suunnitelman mukaisesta toteutuksesta ja projektin hallinnollisista velvoitteista rahoittajan ehtojen mukaisesti projektin vastuullisen johtajan tukena. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa, yliopistotoimintojen tuntemusta ja erittäin hyviä projektin johtamis- ja koordinointitaitoja. Parhaat edellytykset työn hoitamiselle antaa vahva osaaminen ja kokemus tutkimuksen tekemisestä sekä kyky tuottaa kirjallisia yhteenvetoraportteja hankkeen tuottaman tutkimuksen pohjalta. Lue lisää ja hae 29.9.2022 (23.59) mennessä.

 

Olethan tutustunut myös INVEST ekosysteemiin.

The cathedral of Turku and its surroundings from the air