Liity INVEST-ekosysteemiin

INVEST on tutkimuksen ja sosiaalisen innovoinnin ekosysteemi ja yhteistyöalusta, joka kokoaa yhteen tutkijoita, julkisia organisaatioita, kolmannen sektorin organisaatioita, yrityksiä, opiskelijoita, perheitä ja muita kansalaisia. Meitä yhdistää missio: haluamme lisätä suomalaisen yhteiskunnan hyvinvointia erityisesti lapsuudessa, nuoruudessa ja varhaisessa aikuisuudessa.

INVESTin isäntäorganisaatiot ovat Turun yliopisto (yhteiskuntatieteellinen ja lääketieteellinen tiedekunta) ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (hyvinvointivaltion tutkimus- ja uudistusyksikkö).

Miten pääset mukaan?

Jos olet tutkija, voit hakea INVEST-affiliaatiota klikkaamalla alla vasemmanpuoleista laatikkoa.

Jos olet jo INVESTiin affilioitunut tutkija ja haluaisit saada hankkeesi mukaan INVESTiin, klikkaan alla keskimmäistä laatikkoa.

Voit myös hakea rahoitusta tutkimushankkeelle, joka liittyy INVESTin teemoihin. Aloita klikkaamalla oikeapuoleista laatikkoa alla.

INVEST-verkosto kolmannen sektorin organisaatioille, yrityksille ja ammatinharjoittajille

Teemme yhteistyötä kolmannen sektorin organisaatioiden, yritysten ja ammatinharjoittajien kanssa, jotka työskentelevät lasten, nuorten ja nuorten aikuisten parissa. Jos haluat liittyä INVEST-verkostoon, täytä seuraava lomake.

Järjestämme verkostojäsenillemme tapahtumia, jotka liittyvät uusimpaan tutkimustulokseemme ja verkostoitumiseen. Lisäksi lähetämme uutiskirjeen noin 2-4- kertaa vuodessa.